Stenengooier zet buurt op stelten en bijt agent in been

Een verwarde man heeft woensdagavond in Roermond de buurt op stelten gezet. De man verwondde niet alleen een agent door met spullen te gooien, ook beet hij een diender in zijn been. 

De Limburgse carnaval wordt multimediaal, versterkt door de nieuwe mottosjaal “Appsoluut Limburg”. Een thema dat aansluit bij onze huidige tijdgeest met de sjaal als verbindend element.De groeiende app-cultuur verovert ook de Limburgse carnaval. De sjaal is exclusief verkrijgbaar in de L1 Shop voor 15 euro per stuk. 

Wil je elke ochtend een samenvatting krijgen van het Limburgse nieuws. Dat kan geregeld worden.Tijdelijk ontvang je bij je inschrijving gratis 4 weken Dagblad De Limburger / Limburgs Dagblad digitaal.

De Vastelaovend is voorbij, maar wist je dat je met jouw bronzen Limburg-Orde prachtige prijzen kunt winnen? Activeer jouw Limburg-Orde voor 14 februari en maak kans.

Altijd al willen weten hoe radio- en tv- programma’s worden gemaakt? L1 laat het je zien! Tijdens een rondleiding breng je een bezoek aan de radio- en tv-studio’s, de diverse technische ruimtes en de nieuwsredactie. Kortom, een kijkje in de keuken bij L1.

Uiteindelijk waren er vier agenten nodig om de man in te rekenen. 

Vier agenten klommen uiteindelijk ook op het dak en probeerden de man met pepperspray te overmeesteren. De verdachte was daar echter niet van onder de indruk en bleef met spullen gooien. Daarbij raakte hij een agent. 

De man sprong vervolgens van het dak een tuin in, waar de politie hem eindelijk te pakken kreeg. Ook toen hield het verzet niet op. Bij een worsteling beet de verdachte een agent in zijn been. Om de man toch te overmeesteren besloot de politie een diensthond in te zetten die de man bij zijn been greep. 

Daarna werd de man geboeid en naar het bureau gebracht. De verdachte is aan zijn been behandeld. Ook het RIAGG zal de man nog onderzoeken.

In totaal liggen er acht aangiften tegen de verdachte. De politie onderzoekt de zaak nog. 

Bron: 1Limburg Nieuws

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Maastricht Gezellig op de Veluwe

Maastricht is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Maastricht. Op deMaastrichtgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deMaastrichtgids? Neem dan contact met ons op.