STRUQT

STRUQT is een Softwarebedrijf gelegen aan Boschstraat 21A in Maastricht.

Meer informatie over STRUQT in Maastricht

De tekst beschrijft een bedrijf genaamd Kyck dat zich bezighoudt met trans-disciplinair onderzoek en ontwikkeling op het gebied van metaversen, synthetische realiteiten (AR, VR, XR), kunstmatige intelligentie en opkomende media. Het bedrijf heeft een platform genaamd Kyck dat gebruikt kan worden voor augmented reality (AR) en is beschikbaar op de App Store en Google Play Store. Het team van Kyck bestaat uit verschillende medewerkers, waaronder de mede-oprichters Predrag Koncar en Jens Vanmechelen, Chief Operating Officer Jadranka Koncar, prof. Vera Lloyd-Thomas als adviseur voor marktstrategie, en verschillende software engineers en technologen.

Wil je weten wat STRUQT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van STRUQT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij STRUQT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je STRUQT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar STRUQT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. STRUQT

Bezoekers bekeken ook