Studiegroep Leudal zeer vereerd met prijs

Op zondagmorgen 13 maart heeft de Studiegroep Leudal uit handen van burgemeester Arno Verhoeven tijdens een geanimeerde bijeenkomst in het gemeentehuis de door de jury bepaalde Leudalcultuurprijs 2015 van de gemeente Leudal te mogen ontvangen.
De prijs was voor het bestuur en vrijwilligers van de Studiegroep een complete verrassing. De Studiegroep is zeer vereerd met de blijk van waardering voor het werk als voorvechter voor het behoud en het onder de voortdurende aandacht brengen van cultuur en cultuurhistorie binnen Leudal. De prijs is een opsteker en een extra stimulans voor bestuur en vrijwilligers om op de ingeslagen weg voort te gaan. Het is niet moeilijk zijn om voor de aan de prijs verbonden geldprijs een passende bestemming te vinden.

Dit artikel delen

Elburg Gezellig op de Veluwe

Elburg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Elburg. Op deElburggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deElburggids? Neem dan contact met ons op.