Suzanne Dear

Suzanne Dear is een Geestelijke gezondheidszorg gelegen aan Kapoenstraat 23 in Maastricht.

Meer informatie over Suzanne Dear in Maastricht

In deze tekst wordt gepromoot om deel te nemen aan een groepstraining gericht op het verbeteren van slaapproblemen, het verminderen van stress en het leren ontspannen. Verschillende deelnemers delen positieve ervaringen, zoals het verminderen van piekeren, het ervaren van ontspanning, het leren van ontspanningsoefeningen en yoga, en het verkrijgen van inzicht in de oorzaken van stress en lichamelijke klachten. De aanpak van de training wordt als praktisch, niet zweverig en down to earth beschreven. De deelnemers zijn over het algemeen tevreden en ervaren de training als een waardevolle ervaring.

Wil je weten wat Suzanne Dear verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Suzanne Dear of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Suzanne Dear? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Suzanne Dear het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Suzanne Dear reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Suzanne Dear

Bezoekers bekeken ook