Swip Swap Holding B.V.

Swip Swap Holding B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Wilhelminasingel 92 in Maastricht.

Meer informatie over Swip Swap Holding B.V. in Maastricht

Veel speelgoed wordt niet meer gebruikt en belandt in de kast, op zolder of bij het afval. Dit zorgt voor verspilling en milieubelasting. Swip Swap is een app waarmee je tweedehands speelgoed kunt vinden en ruilen. Door speelgoed een tweede leven te geven, wordt spelen leuker, goedkoper en duurzamer. Het doel van Swip Swap is om kinderen en ouders bewust te maken van duurzaamheid en hen te leren hergebruiken en delen. Er zijn al veel gebruikers van de app, maar het aantal hoopt snel te groeien. Om het ruilen van speelgoed te stimuleren, wordt er een lokale campagne georganiseerd om meer gebruikers aan te trekken. Het is mogelijk om ambassadeur te worden en een toolkit aan te vragen om Swip Swap in jouw buurt te promoten.

Wil je weten wat Swip Swap Holding B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Swip Swap Holding B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Swip Swap Holding B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Swip Swap Holding B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Swip Swap Holding B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Swip Swap Holding B.V.

Bezoekers bekeken ook