T36 Media

T36 Media is een Media gelegen aan Theodoor Schaepkensstraat 36 in Maastricht.

Meer informatie over T36 Media in Maastricht

T36 Media is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op professionele tv-registraties. Ze hebben verschillende apparatuur zoals een camerawagen, een mobiele meercamera-set en remote-systemen om aan de behoeften van hun klanten te voldoen. Ze werken aan verschillende soorten projecten, waaronder talkshows, live-evenementen, sport- en muziekevenementen en theatershows. Het team van professionals wordt per project samengesteld en werkt zowel voor provinciale, landelijke als lokale omroepen. Daarnaast worden ze ook ingeschakeld door facilitaire bedrijven en collega-bedrijven. Voor meer informatie over meercamera-registraties kunnen geïnteresseerden bellen naar 043-3255928 of een e-mail sturen naar info@t36.nl. Ook kunnen ze terecht op de website CamVan.

Wil je weten wat T36 Media verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van T36 Media of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij T36 Media? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je T36 Media het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar T36 Media reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. T36 Media

Bezoekers bekeken ook