Tandartspraktijk M.J.A. van Nouhuys B.V.

Tandartspraktijk M.J.A. van Nouhuys B.V. is een Tandarts gelegen aan Hertogsingel 89-B in Maastricht.

Meer informatie over Tandartspraktijk M.J.A. van Nouhuys B.V. in Maastricht

De tandartsenpraktijk van Nouhuys is sinds 1993 gevestigd in het centrum van Maastricht. Vanwege ruimtegebrek is de praktijk verhuisd naar een nieuw pand aan de Hertogsingel, dat volledig is ingericht met nieuwe apparatuur die voldoet aan moderne zorgverleningseisen. De praktijk biedt een breed scala aan tandheelkundige diensten en probeert rekening te houden met de wensen van iedereen. Op de website van de praktijk is meer informatie te vinden. Het team bestaat uit tandartsen Marco, Stefanie, Miranda, Valerie en Rachelle. Voor contact kan men bellen naar 043-3211736 of mailen naar hertogsingeltandartsen@gmail.com.

Wil je weten wat Tandartspraktijk M.J.A. van Nouhuys B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk M.J.A. van Nouhuys B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk M.J.A. van Nouhuys B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk M.J.A. van Nouhuys B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Tandartspraktijk M.J.A. van Nouhuys B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk M.J.A. van Nouhuys B.V.

Bezoekers bekeken ook