Teboza en ZON leveren eerste Limburgse asperges

Vorig jaar introduceerden aspergebedrijf Teboza en telersvereniging ZON een nieuw label om Limburgse asperges te promoten.
De beste kwaliteit asperges uit de regio worden vanaf dat moment in heel Nederland verkocht onder de naam ‘Echte Limburgse Asperges’. Vandaag zijn de eerste Limburgse Asperges verkocht, te weten aan Smeding, groothandel in groente en fruit. De verkochte asperges zijn in de kas geteeld, met verwarmde bodem, maar hebben dezelfde vertrouwde kwaliteit en smaak als Limburgse Asperges uit de volle grond en zijn net zo mals. De naam ‘Echte Limburgse Asperges’ is alleen bedoeld voor de beste kwaliteit asperges uit Limburg. Een logo, speciale dekvellen, inlays en bedrukte vrachtwagens zorgen voor herkenbaarheid bij de consument. Taetske Albada van Smeding was voor deze speciale gelegenheid naar Helden afgereisd om namens Smeding het eerste kistje Limburgse Asperges in ontvangst te nemen.

Dit artikel delen

Andere artikelen

Elburg Gezellig op de Veluwe

Elburg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Elburg. Op deElburggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deElburggids? Neem dan contact met ons op.