Vacature: Tekenaar Gebouwen en Gebouwinstallaties

Aan het werk in Maastricht,  Limburg als tekenaar gebouwen & gebouwinstallaties?

In de categorie Techniek is een vacature vrijgekomen voor de functie van Tekenaar Gebouwen en Gebouwinstallaties. Je werkt hier in de Onderwijs/Opleiding branche.

Je kunt per 04-10-2023 beginnen en de einddatum is op 03-12-2023. Je kunt aan de slag met een Tijdelijk contract.

Iets voor jou? Solliciteren kan eenvoudig. Tot nu toe hebben onbekend mensen gereageerd op de vacature Tekenaar Gebouwen en Gebouwinstallaties.

Wees er snel bij, zodat je kans maakt op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek als Tekenaar Gebouwen en Gebouwinstallaties. 

Eisen vacature Tekenaar Gebouwen en Gebouwinstallaties

Wat heb je nodig naast een goede motivatie om voor deze baan in aanmerking te komen? Je schoolniveau moet minstens MBO  zijn. De functie is voor minimaal 38 uren in de week met een maximale werkweek van 38  uren.

In het kort over deze vacature in Maastricht:


Salaris indicatie
Minimaal 2693- 4103

Werkperiode
04-10-2023 -03-12-2023

Werkuren
38-38

Locatie
Maastricht,Limburg

Opleidingsniveau
MBO

Contracttype
 Tijdelijk

Branche
 Onderwijs/Opleiding

Functietitel
Tekenaar Werktuigbouwkunde

Direct solliciteren
https://vacancies.maastrichtuniversity.nl/job/Maastricht-Tekenaar-Gebouwen-en-Gebouwinstallaties-Facility-Services-%28FS%29-1_0-FTE/779573002/

Contact opnemen over deze vacature voor meer informatie of om te solliciteren? Dat kan via Universiteit Maastricht door naar het volgende email adres onbekend ter name van onbekend te mailen. Bellen is ook mogelijk via onbekend. Vraag daarbij naar onbekend onbekend.

Zelf je vacature uitzetten via deMaastrichtgids.nl? Neem dan contact met ons op.

Tips solliciteren voor Tekenaar Gebouwen en Gebouwinstallaties

Lijkt de vacature Tekenaar Gebouwen en Gebouwinstallaties in Maastricht iets voor jou? Dan kan je direct solliciteren. De volgende tips kunnen je helpen om de baan als [zb_mp_title] te bemachtigen:

  • Lees je goed in over je potenti√ęle werkgever Universiteit Maastricht. Bekijk de website en social media van het bedrijf
  • Stel zelf ook vragen: hoe zie je dag als Tekenaar Gebouwen en Gebouwinstallaties eruit, wat kan je verwachten en met wie werk je samen?
  • Denk na over vragen die je misschien kunt krijgen tijdens je sollicitatie. Wat zijn vragen die een werkgever kan stellen bij een sollicitatie voor Tekenaar Gebouwen en Gebouwinstallaties en wat is een goed antwoord op een dergelijke vraag?
  • Ga er positief en uitgerust in, zo kom je goed over en maak je een grotere kans om de baan te bemachtigen.

 

Niet de vacature die je zoekt? Bekijk ook onze andere vacatures in Maastricht.

Laat dit artikel viral gaan in Maastricht, deel het met je vrienden!

Auteur

deMaastrichtGids Redactie
deMaastrichtGids Redactie

Vacatures worden verzamelt door de redactie van deMaastrichtgids.nl. Jouw vacature insturen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  1. Vacatures Maastricht
  2. Tekenaar Gebouwen en Gebouwinstallaties Universiteit Maastricht 04-10-2023

Meer vacatures in Maastricht