Tetsuro, portret- en eventfotograaf Maastricht

Tetsuro, portret- en eventfotograaf Maastricht is een Fotograaf gelegen aan Porthoslaan 82 in Maastricht.

Meer informatie over Tetsuro, portret- en eventfotograaf Maastricht in Maastricht

Framing Stories is de rode lijn in het werk van de fotograaf uit Maastricht. Hij specialiseert zich in portretfotografie, zakelijke fotografie en eventregistratie. Daarnaast heeft hij een persoonlijk project genaamd Hāfu2Hāfu, waarbij hij de identiteit van mensen met één Japanse en één niet-Japanse ouder onderzoekt. Tijdens de coronacrisis heeft hij het project #VeiligAchterGlas opgezet, waarbij hij Maastrichtenaren thuis fotografeert. Deze foto's worden geëxposeerd bij Boekhandel Dominicanen in Maastricht. De fotograaf heeft positieve reviews ontvangen van klanten en heeft hoge waarderingen op Google.

Wil je weten wat Tetsuro, portret- en eventfotograaf Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tetsuro, portret- en eventfotograaf Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tetsuro, portret- en eventfotograaf Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tetsuro, portret- en eventfotograaf Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Tetsuro, portret- en eventfotograaf Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tetsuro, portret- en eventfotograaf Maastricht

Bezoekers bekeken ook