The Green Elephant Hostel & Spa

The Green Elephant Hostel & Spa is een Jeugdhostel gelegen aan Sint Maartenslaan 11 in Maastricht.

Meer informatie over The Green Elephant Hostel & Spa in Maastricht

Het Green Elephant Hostel in Maastricht is een rustige plek waar je bewust aandacht kunt besteden aan jezelf en je welzijn kunt verbeteren. Het hostel ligt vlakbij het bus- en treinstation in de trendy wijk Wyck en op loopafstand van het centrum. Het biedt accommodatie voor digitale nomaden, bewuste budgetreizigers en gezondheidsliefhebbers. Het doel is om bij te dragen aan een fitte, groene en gezonde wereld. Bij aankomst krijg je een gezond sapje en kun je kiezen uit verschillende soorten accommodatie, zoals Tiny Dream House, Bunk Bed in the Green Space of een privékamer. Het hostel biedt ook een Urban Forest en een Spa & Wellness Area met sauna's. Je kunt genieten van een gezond ontbijt in het restaurant Serendipity. Het hostel heeft ook een wellness- en eco-city spa met sauna's, een hammam en andere faciliteiten. In de veelgestelde vragen wordt informatie gegeven over contactgegevens, incheck- en uitchecktijden, ontbijtopties, parkeergelegenheid en rookbeleid.

Wil je weten wat The Green Elephant Hostel & Spa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Green Elephant Hostel & Spa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Green Elephant Hostel & Spa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Green Elephant Hostel & Spa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar The Green Elephant Hostel & Spa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Green Elephant Hostel & Spa

Bezoekers bekeken ook