The Luxury Floor - Salon & Academy - The Brow Queen Academy

The Luxury Floor - Salon & Academy - The Brow Queen Academy is een Wenkbrauwbar gelegen aan Rechtstraat 21A in Maastricht.

Meer informatie over The Luxury Floor - Salon & Academy - The Brow Queen Academy in Maastricht

The Luxury Floor is sinds 2007 dé plek voor de mooiste wenkbrauwen. Ze hebben Brow Queens met specifieke kennis, technieken en vaardigheden om de perfecte wenkbrauwen te creëren. Brow henna wordt gebruikt om de haargroei te versterken en te herstellen, en de natuurlijke conditie van de wenkbrauwharen te verbeteren. Dit is ook ideaal voor mensen met weinig wenkbrauwen of overplukte wenkbrauwen. Je kunt The Luxury Floor volgen op Instagram via @the_luxury_floor en als je je foto's tagt met #the_luxury_floor, zullen ze deze zien en liken. Als je hen volgt, krijg je als eerste foto's en video's te zien van hun wenkbrauwbehandelingen en producten, en een kijkje achter de schermen. Volg hen snel om op de hoogte te blijven!

Wil je weten wat The Luxury Floor - Salon & Academy - The Brow Queen Academy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Luxury Floor - Salon & Academy - The Brow Queen Academy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Luxury Floor - Salon & Academy - The Brow Queen Academy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Luxury Floor - Salon & Academy - The Brow Queen Academy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar The Luxury Floor - Salon & Academy - The Brow Queen Academy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Luxury Floor – Salon & Academy – The Brow Queen Academy

Bezoekers bekeken ook