The Nail Room Maastricht

The Nail Room Maastricht is een Nagelstudio gelegen aan Spilstraat 21 in Maastricht.

Meer informatie over The Nail Room Maastricht in Maastricht

In het bovenstaande tekst gaat het over de diensten en prijzen van The Nail Room. Ze bieden manicures en pedicures aan, waarbij ze de nadruk leggen op het verzorgen van de nagels als sieraden in plaats van gereedschap. De manicures omvatten onder andere het weken, verwijderen van de nagelriemen, vijlen en het aanbrengen van een beschermende toplaag. Er zijn ook opties voor gel nagelverlengingen en nail art. Voor pedicures bieden ze verschillende behandelingen aan, zoals een basis pedicure en een spa pedicure met gel polish. Het is belangrijk op te merken dat deze behandelingen cosmetisch zijn en geen medische behandelingen. De prijzen variëren afhankelijk van de gekozen behandeling. The Nail Room is gevestigd in het centrum van Maastricht en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur. Er is geen afspraak nodig, maar het is mogelijk om online een afspraak te maken.

Wil je weten wat The Nail Room Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Nail Room Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Nail Room Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Nail Room Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar The Nail Room Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Nail Room Maastricht

Bezoekers bekeken ook