The Padellers opent nieuwe padelclub in Eijsden

7 indoor banen bij het Sportcentrum Eijsden

The Padellers opent op 29 december een nieuwe padelclub in Eijsden. Sinds april 2021 is The Padellers bezig met de aanleg van padelbanen door heel Nederland. Het concept is geboren uit de rijzende vraag naar padel en is een initiatief van o.a. BN’er Bas Smit. De locatie in Eijsden is de 15e padelclub van The Padellers in Nederland en de derde in de provincie Limburg.

Smit verheugt zich op de aanstaande opening van de nieuwe indoorhal in Eijsden; ‘Dit spelletje is zo geweldig voor iedereen omdat het zo laagdrempelig is om mee te beginnen. Dat maakt ook dat padel verspreid door heel Nederland ongelooflijk populair is.’ In Limburg zijn ze ook dol op het spelletje, gezien de populariteit van de twee padelclubs in Roermond en Geleen. De verwachting is dan ook dat The Padellers Maastricht – Eijsden snel een favoriete plek zal worden voor padelliefhebbers uit de omgeving Maastricht.

The Padellers Maastricht - Eijsden

De nieuwe indoor padelclub in Eijsden is gevestigd bij het Sportcentrum Eijsden, een veelzijdig sportcentrum waar je onder andere terecht kunt voor tennis, voetbal, fysiotherapie en fitness. Vanaf 29 december is het ook mogelijk om te padellen. Je kunt onder andere een padelbaan huren, padellessen volgen, competitie spelen, events organiseren en meedoen aan padeltoernooien.

Ervaar het zelf

De padelbanen in Eijsden zijn via de website van The Padellers te reserveren via het ‘Pay & Play’ principe. Dit biedt de mogelijkheid om te padellen zonder lidmaatschap. The Padellers Maastricht - Eijsden opent haar deuren op vrijdag 29 december en op donderdag 18 januari wordt de nieuwe padelclub officieel ingewijd met een feestelijke opening.

Openingstoernooien voor zowel beginners als gevorderden, waar elke liefhebber zich voor kan inschrijven, staan op het programma. Daarnaast zullen enkele spelers die behoren tot de absolute padeltop van Nederland een demowedstrijd verzorgen. Bas Smit zal het lint doorknippen om de opening officieel te maken.

Over The Padellers

Met tennis en squash als eeuwenoude sporten die wereldwijd door tientallenmiljoenen mensen worden gespeeld, vormt een combinatie van deze twee sporten vandaag de dag het recept voor de snelst groeiende sport in Europa! Welkom in dewereld van flitsende rally’s, spectaculaire punten en lachende gezichten.

Welkom bij The Padellers, de leukste club van Nederland!

Contact The Padellers Maastricht - Eijsden Joseph Partounsstraat 8 6245 KN Eijsden Eijsden@thepadellers.nl Meer informatie over The Padellers Website: www.thepadellers.nl Instagram: @thepadellers Facebook: The Padellers

Lees het volledige artikel bij Shahab Sherafati.

Laat dit artikel viral gaan in Maastricht, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deMaastrichtgids.nl
Redactie deMaastrichtgids.nl

Nieuws door Shahab Sherafati. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. The Padellers opent nieuwe padelclub in Eijsden

Gerelateerde berichten