The Padellers

The Padellers is een Sport - Padel gelegen aan Joseph Partounsstraat 8 in 6245KN Maastricht - Eijsden.

Meer informatie over The Padellers in 6245KN Maastricht - Eijsden

"De nieuwe padellocatie in Stadskanaal is nog maar net open maar de The Padellers trein dendert door want er staat alweer een nieuwe opening te wachten. Padel Maastricht – Eijsden opent op 28 december haar deuren voor padelliefhebbers. Dit is de voor The Padellers de derde locatie voor padel in Limburg en alweer de 15e in heel Nederland. Met 7 indoor padelbanen waarvan 5 double banen 2 single padel courts is er weer een stap gezet richting het doel; Voor iedereen een padelbaan in de buurt, zodat iedereen de prachtige sport padel kan spelen! Schrijf je in voor de openingsweek en speel de eerste week gratis!"

Wil je weten wat The Padellers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Padellers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Padellers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Padellers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar The Padellers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Padellers

Bezoekers bekeken ook