Townhouse Apartments Maastricht

Townhouse Apartments Maastricht is een Hotel voor langdurig verblijf gelegen aan Sint Maartenslaan 6 in Maastricht.

Meer informatie over Townhouse Apartments Maastricht in Maastricht

Townhouse Appartementen in Maastricht biedt gezellige en moderne appartementen in de wijk Wyck. Bij aankomst krijg je een kop ambachtelijke soep en kun je genieten van de gezamenlijke huiskamer op de begane grond. De appartementen zijn voorzien van een zithoek, keukenblok en eigen badkamer. Er zijn verschillende types kamers beschikbaar, waaronder een extra ruim X-Large Studio Appartement en een Large Studio Appartement. Het hotel is gunstig gelegen nabij het treinstation en op loopafstand van het centrum. Het is geschikt voor zowel vakantiegangers als zakenreizigers.

Wil je weten wat Townhouse Apartments Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Townhouse Apartments Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Townhouse Apartments Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Townhouse Apartments Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Townhouse Apartments Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Townhouse Apartments Maastricht

Bezoekers bekeken ook