Twee fraudezaken bij Daelzicht vastgesteld

De Raad van Bestuur van Daelzicht in Heel stelde naar aanleiding van informatie van medewerkers over fraude, nader onderzoek in om te kunnen vaststellen hoever de fraude zich uitstrekte.
Onderzoek bevestigt fraude en de Raad van Bestuur Daelzicht doet aangifte, vordert geld terug en scherpt daarom financiële procedures aan. Op 19 januari ontsloeg de Raad van Bestuur van Daelzicht een teamleider opstaande voet omdat zij procedures rond de team-kas niet adequaat volgde. De Raad van Bestuur kwam tot de conclusie dat de teamleider inderdaad procedures niet volgde en geld voor privédoeleinden had gebruikt. Naast dit geval is onlangs nog een fraudegeval aan het licht gekomen. De medewerker die daarbij betrokken was, is ook op staande voet ontslagen. Dit gebeurde op 19 februari. De aanleiding was de constatering van een kasverschil van ruim € 1.700,- en een slordige kasregistratie, waarin bonnen ontbraken en in plaats daarvan zelf ingevulde briefjes werden aangetroffen.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Maastricht Gezellig op de Veluwe

Maastricht is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Maastricht. Op deMaastrichtgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deMaastrichtgids? Neem dan contact met ons op.