Vagebond

Vagebond is een Softwarebedrijf gelegen aan Capucijnenstraat 21 in Maastricht.

Meer informatie over Vagebond in Maastricht

In deze tekst worden verschillende projecten en klanten genoemd waar Vagebond aan heeft gewerkt. Ze leveren hoogwaardige code die eenvoudig, modulair en testbaar is. Ze gebruiken een modulaire aanpak om complexe problemen op te lossen en ontwerpen hun code met geautomatiseerd testen in gedachten. Enkele van hun projecten zijn een online leerplatform voor de University of Westminster, een robotbesturingssysteem genaamd Motorcortex, een multiplayer bedrijfssimulatie voor ASML, een gebruikersinterface kit voor Vectioneer en een zero code-interface builder voor Vectioneer.

Wil je weten wat Vagebond verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vagebond of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vagebond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vagebond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Vagebond reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vagebond

Bezoekers bekeken ook