Veel wateroverlast in Midden-Limburg

Door de hevige regen van woensdag avond en nacht treedt op verschillende plekken in Zuid- en Midden-Limburg (mogelijk) wateroverlast uit beken op.
Op diverse plaatsen staat water op (wandel)paden en straten, in tuinen en in kelders van woningen. Met name in Roermond dreigt wateroverlast uit de Maasnielderbeek en zorgt hoogwater uit de Leigraaf voor wateroverlast bij kasteel Tegelarije. Medewerkers van Waterschap Roer en Overmaas zijn actief en nemen maatregelen. Zo worden zandzakken gebracht naar het kasteel Tegelarije in de Roermondse wijk Maasniel en wordt gepoogd om de Leigraaf sneller te laten doorstromen. Er vinden daarnaast extra inspectierondes plaats in de wijk Dennemarken. Hierbij wordt de situatie rondom de Maasnielderbeek nauwlettend in de gaten gehouden.

Dit artikel delen

Andere artikelen

Elburg Gezellig op de Veluwe

Elburg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Elburg. Op deElburggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deElburggids? Neem dan contact met ons op.