Veranderingen in het bestuur van Ronduit Open

Op 14 maart hebben de leden van de politieke vereniging Ronduit Open tijdens de algemene ledenvergadering René Strijbosch (54) als nieuwe voorzitter gekozen.
René Strijbosch, woonachtig in Heythuysen, was als secretaris lid van het bestuur van Ronduit Open. Hij volgt Tiemen Brouwer op die ruim 5 jaar de voorzittershamer hanteerde. Brouwer bezet namelijk een raadszetel als gevolg van de nieuwe coalitie. Door het toetreden van Richard Verheul als wethouder tot het college van B&W is een tweede vacature in het bestuur ontstaan. De beide vacatures zijn ingevuld door de nieuwe bestuursleden Patrick Orbon (Baexem) en Chretien Wetemans (Grathem). Samen met René Clerkx (Kelpen), Sjaak Beeren (Ell), Marianne Bultman (Heythuysen) en Pieter van Daal (Buggenum) is het bestuur op volle sterkte en representeren de bestuursleden zo goed als alle gewesten van de gemeente Leudal.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Maastricht Gezellig op de Veluwe

Maastricht is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Maastricht. Op deMaastrichtgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deMaastrichtgids? Neem dan contact met ons op.