Vereniging Zwembad Jekerdal

Vereniging Zwembad Jekerdal is een Zwembad gelegen aan Waldeckpark 1 in Maastricht.

Meer informatie over Vereniging Zwembad Jekerdal in Maastricht

Het zwembad Jekerdal is een vereniging en alleen toegankelijk voor leden. Het zwembad draait volledig op vrijwilligers. Het is geopend van mei tot september. De openingstijden variëren gedurende het seizoen. Leden kunnen hun gegevens altijd bij de hand hebben door in te loggen op de Mijn Jekerdal pagina. Er zijn introducé-regelingen en er is een mogelijkheid om diensten te ruilen. Voor vragen kunnen leden terecht bij de veelgestelde vragen of het contactformulier invullen.

Wil je weten wat Vereniging Zwembad Jekerdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vereniging Zwembad Jekerdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vereniging Zwembad Jekerdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vereniging Zwembad Jekerdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Vereniging Zwembad Jekerdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vereniging Zwembad Jekerdal

Bezoekers bekeken ook