Verfland Maastricht Severenplein

Verfland Maastricht Severenplein is een Verfwinkel gelegen aan Severenplein 25A in Maastricht.

Meer informatie over Verfland Maastricht Severenplein in Maastricht

Verfland is een winkel die professionele verf en gereedschappen aanbiedt voor schilderklussen. Ze hebben ook behang, sierlijsten, kit en reinigers, vloeren en raamdecoratie. Bij Verfland kun je ook advies krijgen van een schildervakman. Het laatste nieuws is dat Verfland Maastricht vanaf 1 oktober 2023 onderdeel wordt van De Verfzaak. Ook kun je bij Verfland je verf laten mengen in de gewenste kleur. In een blog op hun website kun je lezen hoe het mengen van verf werkt en welke kleuren er mogelijk zijn.

Wil je weten wat Verfland Maastricht Severenplein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verfland Maastricht Severenplein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verfland Maastricht Severenplein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verfland Maastricht Severenplein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Verfland Maastricht Severenplein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verfland Maastricht Severenplein

Bezoekers bekeken ook