Verhaegen Sports Gym

Verhaegen Sports Gym is een Boksschool gelegen aan Kasteel Schaloenstraat 15A in Maastricht.

Meer informatie over Verhaegen Sports Gym in Maastricht

Verhaegen Sports Gym is een boksschool die in oktober 2007 is opgericht door Frans Verhaegen, Jean Verhaegen, Jo Verhaegen, Robert & Chantalle van Poppel-Verhaegen. De vereniging is vernoemd naar de familie Verhaegen, die al sinds de jaren 1920 actief is geweest in de bokssport. Ze hebben zowel nationale als internationale titels gewonnen en hebben meerdere keren deelgenomen aan de Bundesliga. Sinds november 2021 heeft Verhaegen Sports Gym een eigen locatie genaamd Verhaegen Sports Gym. De boksschool is aangesloten bij de Nederlandse Boksbond NBB.

Wil je weten wat Verhaegen Sports Gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verhaegen Sports Gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verhaegen Sports Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verhaegen Sports Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Verhaegen Sports Gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verhaegen Sports Gym

Bezoekers bekeken ook