Vijf gewonden op de A2 bij Maasbracht

Bij een ongeluk op de A2 ter hoogte van Maasbracht (zuidelijke richting) zijn zondagavond rond 18.25 uur vijf mensen gewond geraakt.
Op de snelweg kwamen een auto en twee motoren met elkaar in botsing. De inzittenden van de auto, een man en een kind raakten zwaargewond. De motorrijders, twee bestuurders en een passagier, raakten ook gewond. Een van hen is zwaargewond, de andere twee lichtgewond. Alle betrokkenen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De personenauto is op de kop op de rijbaan terechtgekomen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De snelweg was tijdens dat onderzoek afgezet en het verkeer werd omgeleid. Het ongeval veroorzaakte een file van zes kilometer.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Maastricht Gezellig op de Veluwe

Maastricht is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Maastricht. Op deMaastrichtgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deMaastrichtgids? Neem dan contact met ons op.