Voortgang Hemels Eetpunt in Thorn

In samenwerking met Café D’n Ingel in Thorn organiseren vrijwilligers een Hemels Eetpunt voor senioren en voor iedereen die het fijn vindt om samen met anderen aan tafel te schuiven.
Voor een bedrag van € 8,50 kan men iedere tweede woensdag van de maand deelnemen aan een vers bereide maaltijd. Aansluitend is er nog de mogelijkheid om gezellig samen een kopje koffie of iets anders te drinken. De kosten van consumpties zijn voor eigen rekening. Na een succesvol verlopen startfase zal het Hemels Eetpunt vanaf september maandelijks gaan draaien en uitgroeien tot een mooie voorziening voor de inwoners van Thorn. Aanmelden kan tot uiterlijk zondag voorafgaand aan de genoemde data bij mevrouw Corrie Versteden via: (0475) 56 24 21. Heeft u een idee of initiatief op het gebied van maatschappelijke ondersteuning en leefbaarheid, neem dan contact op met Wendy Rietra, Zij is bereikbaar via (06) 18 25 06 57 of per e-mail: w.rietra@gemeentemaasgouw.nl.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Maastricht Gezellig op de Veluwe

Maastricht is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Maastricht. Op deMaastrichtgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deMaastrichtgids? Neem dan contact met ons op.