‘Vragen over de BsGW: WOZ en handelswijze’

Ad Thomassen, raadslid van de VVD-fractie Leudal heeft het college van B en W van Leudal naar aanleiding van een artikel in Dagblad De Limburger vragen gesteld.
Het artikel van 24 oktober gaat over de BsGW (Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen Limburg) en haar handelwijze bij ingediende bezwaren tegen de WOZ-waarde. De VVD-fractie heeft de volgende vragen ingediend: Hoeveel bezwaren zijn er sinds de deelname van Leudal aan BsGW ingediend tegen de WOZ-waarde, vanuit de gemeente Leudal? Hoeveel van die bezwaren zijn ingediend door particulieren, hoeveel door bureaus? Hoeveel door respectievelijk particulieren en bureaus ingediende bezwaren zijn gegrond verklaard? Hoeveel van de door respectievelijk particulieren en bureaus ingediende en gegrond verklaarde bezwaren voldeden aan de criteria waarvan art. 2 Uitvoeringsbesluit spreekt?

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Maastricht Gezellig op de Veluwe

Maastricht is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Maastricht. Op deMaastrichtgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deMaastrichtgids? Neem dan contact met ons op.