W. Joosten Vlechtwerken B.V.

W. Joosten Vlechtwerken B.V. is een Betoncentrale gelegen aan Punterweg 42 in Maastricht.

Meer informatie over W. Joosten Vlechtwerken B.V. in Maastricht

Willy Joosten Vlechtwerken is een betonijzervlechtbedrijf gevestigd in Maastricht. Ze bieden ijzervlechtwerk aan voor zowel kleine als grote bouwprojecten. Het bedrijf heeft een bedrijfshal waar betonstaal wordt geknipt, gebogen en verwerkt door vakkundig personeel. Ze streven naar langdurige relaties met klanten door het leveren van de hoogste kwaliteit. Naast het vlechtwerk kunnen klanten ook terecht voor levering van betonstaal, netten en staven. Het bedrijf heeft gewerkt aan verschillende projecten, waaronder Chemelot, Entre Deux Maastricht, en Wozoco Weert. Willy Joosten Vlechtwerken is zowel bereikbaar via telefoon als e-mail. Ze zijn gesloten tijdens de Nederlandse bouwvak en met kerst/nieuwjaar. Klanten kunnen bij het bedrijf terecht voor op maat geknipt en gebogen betonstaal, bouwstaal matten, binddraad en verschillende andere producten. Ze bieden ook montage en levering aan, zowel voor bedrijven als particulieren. Het bedrijf is gevestigd aan de Punterweg 42 in Maastricht.

Wil je weten wat W. Joosten Vlechtwerken B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van W. Joosten Vlechtwerken B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij W. Joosten Vlechtwerken B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je W. Joosten Vlechtwerken B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar W. Joosten Vlechtwerken B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. W. Joosten Vlechtwerken B.V.

Bezoekers bekeken ook