Waalse Kerk

Waalse Kerk is een gelegen aan Sint Pieterstraat 6 in Maastricht.

Meer informatie over Waalse Kerk in Maastricht

De Waalse Kerk in Maastricht is een verborgen parel in de binnenstad. De kerk wordt momenteel klaargemaakt voor de 21e eeuw en zal niet alleen op zondagen gebruikt worden voor kerkdiensten, maar ook voor maatschappelijke en culturele activiteiten gedurende de hele week. Er wordt samengewerkt met verschillende culturele organisaties, zoals philharmonie zuidnederland en de Muziekgieterij, en er zijn gesprekken gaande met maatschappelijke organisaties die zich inzetten voor de Maastrichtse samenleving. Stichting Waalse Kerk Maastricht is een culturele ANBI en heeft als doel om de kerk als ontmoetingsplek in te zetten. Voor meer informatie en om mee te denken en mee te doen, kan er contact opgenomen worden met de stichting.

Wil je weten wat Waalse Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Waalse Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Waalse Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waalse Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Waalse Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Waalse Kerk

Bezoekers bekeken ook