Weerts

Weerts is een Elektronicawinkel gelegen aan De Leim 3 in Maastricht.

Meer informatie over Weerts in Maastricht

Weerts is een bedrijf dat al 3 generaties lang gespecialiseerd is in elektrische apparatuur. Ze bieden zowel een winkelervaring als online winkelen aan. Het bedrijf hecht veel waarde aan uitstekende service en wil graag weten wat de echte wensen van de klant zijn. Ze zorgen ervoor dat het apparaat geïnstalleerd, ingebouwd, gerepareerd of gerecycled wordt. Daarnaast bieden ze ook handige tips, kieswijzers en informatieve artikelen aan. Het bedrijf is ook betrokken bij lokale initiatieven en sponsort sportclubs en maatschappelijke organisaties. Weerts is al 3 generaties een begrip in de regio en staat bekend om hun goede service en persoonlijke benadering.

Wil je weten wat Weerts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Weerts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Weerts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Weerts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Weerts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Weerts

Bezoekers bekeken ook