Weggeefwinkel De Heeg

Weggeefwinkel De Heeg is een Tweedehandswinkel gelegen aan Roserije 117-119 in Maastricht.

Meer informatie over Weggeefwinkel De Heeg in Maastricht

De tekst bevat informatie over verschillende activiteiten en diensten die worden aangeboden door Trajekt, een organisatie die zich richt op welzijn en ondersteuning in de regio Maastricht. Er worden cursussen aangeboden op het gebied van mindfulness en Acceptance and Commitment Therapy. Daarnaast zijn er diverse jeugdwerkplekken, buurtontmoetingsplekken en speelgoedbanken in verschillende wijken. Ook worden er activiteiten georganiseerd voor kinderen, zoals het maken van mooie dingen en het spelen van straatsporten. Verder zijn er diensten op het gebied van maatschappelijk werk, opvoedondersteuning en belastinghulp. Kortom, Trajekt biedt een breed scala aan activiteiten en ondersteuning voor zowel jongeren als volwassenen in de regio Maastricht.

Wil je weten wat Weggeefwinkel De Heeg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Weggeefwinkel De Heeg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Weggeefwinkel De Heeg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Weggeefwinkel De Heeg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Weggeefwinkel De Heeg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Weggeefwinkel De Heeg

Bezoekers bekeken ook