Willem Bierens Meubelkunst

Willem Bierens Meubelkunst is een Meubelwinkel gelegen aan Termileslaan 74 in Maastricht.

Meer informatie over Willem Bierens Meubelkunst in Maastricht

Willem Bierens Meubelkunst is een meubelontwerper en -producent gevestigd in Maastricht. Ze maken unieke meubels op maat die de identiteit van jouw bedrijf versterken. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bewerken van hout en maakt vaak gebruik van metaal en andere materialen in hun ontwerpen, zoals boekenkasten, tafels en wandbekleding. Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal in hun ontwerpen. Daarnaast is Willem Bierens Meubelkunst ook expert in het restaureren van authentiek timmerwerk.

Wil je weten wat Willem Bierens Meubelkunst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Willem Bierens Meubelkunst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Willem Bierens Meubelkunst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Willem Bierens Meubelkunst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Willem Bierens Meubelkunst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Willem Bierens Meubelkunst

Bezoekers bekeken ook