Wolters Antiques

Wolters Antiques is een Antiekwinkel gelegen aan Cannerweg 111 in Maastricht.

Meer informatie over Wolters Antiques in Maastricht

Wolters Antiques is een meubelzaak die al sinds de jaren 1880 bestaat en zich richt op meubelrestauratie, inkoop en verkoop. Ze hebben veel ervaring met meubels en zijn recentelijk begonnen met het restaureren en op maat maken van meubels van gerecycled Frans eikenhout. Ze geloven dat meubels een emotionele investering moeten zijn en bouwen daarom meubels van erfgoedkwaliteit die met de hand worden gemaakt door vakmensen. De meubels worden op bestelling gemaakt en kunnen worden aangepast aan specifieke wensen. Daarnaast hebben ze ook verschillende nieuwe meubelstukken toegevoegd aan hun collectie, zoals een modulaire bank, een ronde eettafel en verschillende kasten en dressoirs. Je kunt ze volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wil je weten wat Wolters Antiques verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wolters Antiques of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wolters Antiques? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wolters Antiques het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Wolters Antiques reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wolters Antiques

Bezoekers bekeken ook