Yong Kee

Yong Kee is een Kantonees restaurant gelegen aan Boschstraat 58 in Maastricht.

Meer informatie over Yong Kee in Maastricht

Yong Kee is een bekend Chinees restaurant in het centrum van Maastricht sinds 1987. Ze bieden authentieke Chinese gerechten aan, met specialiteiten zoals de Kantonese keuken en dimsum. Ook de Peking eend en bapao zijn populair bij de bezoekers. Het restaurant besteedt veel zorg aan de kwaliteit van de gerechten en de selectie van ingrediënten en leveranciers. De dim sum wordt elke dag ambachtelijk bereid door de dim sum chef. Het restaurant is gevestigd op de Boschstraat 58 in Maastricht en is telefonisch te bereiken via 0433215472. De openingstijden zijn niet specifiek vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Yong Kee verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yong Kee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yong Kee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yong Kee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Yong Kee reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yong Kee

Bezoekers bekeken ook