ZZP Fabriek Maastricht

ZZP Fabriek Maastricht is een gelegen aan Boschstraat 45 in Maastricht.

Meer informatie over ZZP Fabriek Maastricht in Maastricht

De tekst gaat over de ZZP Fabriek, een netwerkevent voor zzp'ers in Maastricht. Het event bood interessante informatie en de mogelijkheid om nieuwe connecties te maken. De ZZP Fabriek is er om zzp'ers in Limburg te helpen bij het zichtbaar maken van hun ondernemerskracht. Zzp'ers kunnen zich gratis aanmelden en deelnemen aan projecten en activiteiten die de ZZP Fabriek organiseert. Het doel is om kansen te creëren voor zzp'ers om te werken aan opdrachten voor nieuwe opdrachtgevers. Een voorbeeld van een succesvol project is de Makers van Maastricht, een digitale etalage voor creatieve makers in Maastricht. Het platform biedt fotografie, een webshop en marketingondersteuning voor de Maastrichtse creatieve sector.

Wil je weten wat ZZP Fabriek Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZZP Fabriek Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZZP Fabriek Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZZP Fabriek Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar ZZP Fabriek Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZZP Fabriek Maastricht

Bezoekers bekeken ook