Anti Aging & Wellness by Inger

Anti Aging & Wellness by Inger is een Schoonheidssalon gelegen aan Ruiterij 1 in Maastricht.

Meer informatie over Anti Aging & Wellness by Inger in Maastricht

Anti Aging & Wellness by Inger is een praktijk die persoonlijke aandacht en optimaal resultaat biedt. De praktijk is gestart in november 2010 in Club Pellikaan Maastricht en heeft sindsdien een groeiend klantenbestand. In 2016 is er een samenwerking gestart met Dormio Resort Maastricht, waar behandelingen aan huis worden aangeboden. Daarnaast is er in december 2019 een praktijk geopend in het Crowne Plaza Hotel Maastricht. De praktijk werkt ook op andere locaties en wordt gevraagd voor behandelingen in verzorgingstehuizen. De nieuwste samenwerking is met een vakantiewoning in Bilzen, België. Het team bestaat uit Bouchra, Sophie, Inger, Ankie en Joy, die verschillende specialisaties hebben. De praktijk is aangesloten bij ANBOS en gecertificeerd door zorgverzekeraars voor acnebehandelingen.

Wil je weten wat Anti Aging & Wellness by Inger verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anti Aging & Wellness by Inger of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anti Aging & Wellness by Inger? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anti Aging & Wellness by Inger het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Anti Aging & Wellness by Inger reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anti Aging & Wellness by Inger

Bezoekers bekeken ook