the Cosmetic bar

the Cosmetic bar is een Schoonheidssalon gelegen aan Via Regia 170A in Maastricht.

Meer informatie over the Cosmetic bar in Maastricht

De Cosmetic Bar is een salon die in 2019 is opgericht en biedt diverse beautybehandelingen en producten van het merk Medik8 aan. De salon is onlangs verhuisd naar een eigen ruimte waar klanten optimaal kunnen genieten van hun behandeling en tot rust kunnen komen. De salon is goed bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Op de website is meer informatie te vinden over de behandelingen, prijzen en andere mogelijkheden. De openingstijden zijn niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat the Cosmetic bar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van the Cosmetic bar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij the Cosmetic bar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je the Cosmetic bar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar the Cosmetic bar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. the Cosmetic bar

Bezoekers bekeken ook