Salon Danique

Salon Danique is een Schoonheidssalon gelegen aan Ambyerstraat-Noord 85 in Maastricht.

Meer informatie over Salon Danique in Maastricht

Salon Danique is een schoonheidssalon waar u terecht kunt voor schoonheidsverzorging, manicure en pedicurebehandelingen. De salon biedt een rustige omgeving waar u kunt ontspannen en genieten van een perfecte behandeling die is afgestemd op uw persoonlijke wensen. De eigenaar, Danique, is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste, medisch pedicure en nagelstyliste. De salon is gevestigd in Maastricht en werkt alleen op afspraak. Het is belangrijk om te vermelden dat contant betalen de enige optie is, aangezien pinnen niet mogelijk is. Neem contact op met Salon Danique via e-mail of telefoon voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Wil je weten wat Salon Danique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Danique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Danique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Danique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Salon Danique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Danique

Bezoekers bekeken ook