Orea Schoonheidsinstituut

Orea Schoonheidsinstituut is een Schoonheidssalon gelegen aan Scharnerweg 14 in Maastricht.

Meer informatie over Orea Schoonheidsinstituut in Maastricht

Schoonheidsinstituut Orea is een gerenommeerd instituut in Maastricht met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Ze werken met de Franse kwaliteitsmerken Sothys en Bernard Cassière en bieden behandelingen en verzorgingsproducten aan voor zowel vrouwen als mannen. Naast gezichts- en lichaamsbehandelingen bieden ze ook pedicurebehandelingen aan. Er zijn verschillende instituutbehandelingen beschikbaar, zoals een honing-muesli behandeling, spirulina behandeling en acnebehandeling. Daarnaast bieden ze ontharingsbehandelingen, nagelbehandelingen en lichaamsbehandelingen aan. Het instituut is geopend van maandag tot en met zaterdag en is gevestigd aan de Scharnerweg 14 in Maastricht.

Wil je weten wat Orea Schoonheidsinstituut verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Orea Schoonheidsinstituut of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Orea Schoonheidsinstituut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Orea Schoonheidsinstituut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Orea Schoonheidsinstituut reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Orea Schoonheidsinstituut

Bezoekers bekeken ook