Beauty Instituut La Vie d'Or

Beauty Instituut La Vie d'Or is een Schoonheidssalon gelegen aan Sint Maartenslaan 43 in Maastricht.

Meer informatie over Beauty Instituut La Vie d'Or in Maastricht

Beauty Instituut La Vie d'Or is een schoonheidssalon in het hart van Maastricht. Ze bieden verschillende behandelingen op het gebied van well-being en huidverbetering. Het instituut is uniek vanwege de combinatie van persoonlijke aandacht en vernieuwende behandelmethodes. Daarnaast bieden ze ook andere diensten aan, zoals wassen, knippen en föhnen, en hebben ze een cadeauservice. Verder hebben ze speciale acties, zoals de "Supreme special" en de "Jubileum special". Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Beauty Instituut La Vie d'Or verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Instituut La Vie d'Or of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Instituut La Vie d'Or? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Instituut La Vie d'Or het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Beauty Instituut La Vie d'Or reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Instituut La Vie d’Or

Bezoekers bekeken ook