Beautysalon La Lique

Beautysalon La Lique is een Schoonheidssalon gelegen aan Grote Gracht 60 in Maastricht.

Meer informatie over Beautysalon La Lique in Maastricht

In deze tekst wordt Beauty & Care By Angelique @Beautysalon La Lique geïntroduceerd. Het belangrijkste is dat de salon kwaliteit, klantvriendelijkheid en persoonlijke service biedt. Er wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsvolle producten en de eigenaar heeft de juiste opleiding om vooruitgang te boeken en mensen te helpen met de kwaliteit van hun leven. Klanten kunnen rekenen op een aangename ervaring en een warme ontvangst. Er worden behandelingen op maat aangeboden en de tevredenheid van de klant staat voorop. Het adres, e-mailadres, telefoonnummer en openingstijden van de salon worden vermeld. Er wordt ook vermeld dat cadeaukaarten/waardebonnen kunnen worden gekocht en gebruikt worden door nieuwe en bestaande klanten.

Wil je weten wat Beautysalon La Lique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon La Lique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon La Lique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon La Lique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Beautysalon La Lique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon La Lique

Bezoekers bekeken ook