Céleste Instituut voor Huidverbetering & Anti-Aging

Céleste Instituut voor Huidverbetering & Anti-Aging is een Schoonheidssalon gelegen aan Proost Banensstraat 37 in Maastricht.

Meer informatie over Céleste Instituut voor Huidverbetering & Anti-Aging in Maastricht

Steeds meer mensen, zowel mannen als vrouwen, hechten steeds meer belang aan huidverzorging en huidverjonging en zoeken naar een geschikte oplossing hiervoor. Het Instituut biedt oplossingen aan na een uitgebreid intakegesprek waarbij rekening wordt gehouden met de wensen van de cliënt en gebruik wordt gemaakt van professionele kennis, producten en geavanceerde apparatuur. De nadruk ligt vooral op biologische huidverjonging (Anti-Ageing). Er is ook een deskundige arts aanwezig die advies kan geven over de mogelijkheden van Injectables (Botox en Fillers). Als je op zoek bent naar een goed en eerlijk advies en het beste wilt voor je huid en lichaam in een professionele omgeving, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek.

Wil je weten wat Céleste Instituut voor Huidverbetering & Anti-Aging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Céleste Instituut voor Huidverbetering & Anti-Aging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Céleste Instituut voor Huidverbetering & Anti-Aging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Céleste Instituut voor Huidverbetering & Anti-Aging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Céleste Instituut voor Huidverbetering & Anti-Aging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Céleste Instituut voor Huidverbetering & Anti-Aging

Bezoekers bekeken ook