By Rach Beauty & laserontharingen

By Rach Beauty & laserontharingen is een Schoonheidssalon gelegen aan Burgemeester Kessensingel 62 in Maastricht.

Meer informatie over By Rach Beauty & laserontharingen in Maastricht

By Rach Beauty- & Lasersalon is een salon waar kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning centraal staan. Ze bieden verschillende soorten behandelingen aan en blijven up-to-date door continue innovatie en het volgen van cursussen, congressen en beurzen. De salon onderscheidt zich door geschoolde schoonheidsspecialisten, lidmaatschap van ANBOS met specialisaties en contracten met zorgaanbieders. Ze bieden gelaatsbehandelingen aan die zorgen voor een boost voor de huid en pijnloze laserontharing met de meest effectieve en veilige laserapparatuur op de markt. De behandelingen zijn 100% pijnloos, effectiever dan IPL, geschikt voor alle huidtypes en haarkleuren, en hebben geen hersteltijd. De salon wordt bemand door medisch geschoold personeel.

Wil je weten wat By Rach Beauty & laserontharingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van By Rach Beauty & laserontharingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij By Rach Beauty & laserontharingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je By Rach Beauty & laserontharingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar By Rach Beauty & laserontharingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. By Rach Beauty & laserontharingen

Bezoekers bekeken ook