BeautySalon Le nouveau Visage, Maastricht

BeautySalon Le nouveau Visage, Maastricht is een Schoonheidssalon gelegen aan Niels Bohrstraat 28 in Maastricht.

Meer informatie over BeautySalon Le nouveau Visage, Maastricht in Maastricht

Le Nouveau Visage is een instituut voor huidverbetering en schoonheidsbehandelingen in Maastricht. Het team, onder leiding van Eliane Prein, heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring op dit gebied. Ze zijn erkende specialisten op diverse gebieden en vergoedingen via uw zorgverzekering zijn mogelijk. Bij Le Nouveau Visage staat een professionele, vriendelijke, persoonlijke, hygiënische en rustige ambiance centraal, waarbij elke klant individueel wordt behandeld. Ze bieden behandelingen en producten van DÉCAAR aan, die resultaatgericht zijn en de huid verbeteren. Daarnaast bieden ze ook behandelingen voor cellulitis aan. Kortom, Le Nouveau Visage is dé plek voor huidverbetering en schoonheidsbehandelingen in Maastricht.

Wil je weten wat BeautySalon Le nouveau Visage, Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BeautySalon Le nouveau Visage, Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BeautySalon Le nouveau Visage, Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BeautySalon Le nouveau Visage, Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar BeautySalon Le nouveau Visage, Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BeautySalon Le nouveau Visage, Maastricht

Bezoekers bekeken ook