SERVAAS THE BEAUTY CONCEPT

SERVAAS THE BEAUTY CONCEPT is een Schoonheidssalon gelegen aan Sint Servaasklooster 41 in Maastricht.

Meer informatie over SERVAAS THE BEAUTY CONCEPT in Maastricht

Servaas The Beauty Concept is een hoogwaardig concept in hartje Maastricht met verschillende zelfstandige onderneemsters onder één dak. Het team bestaat uit dames die expert zijn op hun eigen vakgebied. Klanten kunnen er terecht voor make-up workshops, personal branding trainingen, huidverbetering, pedicure en medische cosmetische behandelingen. Er worden zowel individuele behandelingen als arrangementen op maat aangeboden.

Wil je weten wat SERVAAS THE BEAUTY CONCEPT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SERVAAS THE BEAUTY CONCEPT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SERVAAS THE BEAUTY CONCEPT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SERVAAS THE BEAUTY CONCEPT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar SERVAAS THE BEAUTY CONCEPT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SERVAAS THE BEAUTY CONCEPT

Bezoekers bekeken ook