Beauty By Sandra

Beauty By Sandra is een Schoonheidssalon gelegen aan Oosterweg 121 in Maastricht.

Meer informatie over Beauty By Sandra in Maastricht

Beauty by Sandra is een beautysalon waar je terecht kunt voor verschillende behandelingen, zoals permanente make-up, tanden bleken, body sugaring, spraytan, fibroblasting, ontspanningsmassage en gellac. De eigenaresse, Sandra Philippens, zorgt voor een persoonlijke benadering en gebruikt professionele producten. De salon is makkelijk bereikbaar en je kunt ook buiten kantoortijden een afspraak maken. Bij Beauty by Sandra kun je betalen met contant geld of pinnen. Maak een afspraak om er mooier uit te zien.

Wil je weten wat Beauty By Sandra verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty By Sandra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty By Sandra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty By Sandra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Beauty By Sandra reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty By Sandra

Bezoekers bekeken ook