RITUALS Body Spa - Maastricht

RITUALS Body Spa - Maastricht is een Schoonheidssalon gelegen aan Grote Staat 37 in Maastricht.

Meer informatie over RITUALS Body Spa - Maastricht in Maastricht

In de tekst wordt het Body Spa van House of Rituals gepromoot. Het Body Spa biedt diverse ontspannende behandelingen aan, zoals gezichtsbehandelingen, ontspanningsmassages, pedicures en manicures. Men kan een behandeling boeken en er zijn exclusieve member gifts beschikbaar. Er zijn verschillende vestigingen van Body Spa, namelijk in Amsterdam, Almere, Maastricht en Knokke (BE). Voor een mooie huid kan men genieten van diepe reiniging, massage en scrub of collageenversterkende lichttherapie met de skin reset en op maat gemaakte facials. Daarnaast zijn er diverse massages beschikbaar, zoals de D-Stress Massage en de Bamboo Massage. Ook worden er manicures en pedicures aangeboden, inclusief verzorgende behandelingen en massages voor handen en voeten. Verder worden er cadeaus aangeboden aan My Rituals members bij besteding van €45,00 en kan men zich aanmelden voor het laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen.

Wil je weten wat RITUALS Body Spa - Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RITUALS Body Spa - Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RITUALS Body Spa - Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RITUALS Body Spa - Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar RITUALS Body Spa - Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RITUALS Body Spa – Maastricht

Bezoekers bekeken ook