Schoonheidsstudio Niecky

Schoonheidsstudio Niecky is een Schoonheidssalon gelegen aan Bovenstraat 9 A in Maastricht.

Meer informatie over Schoonheidsstudio Niecky in Maastricht

Schoonheidsstudio Niecky is een salon opgericht door Niecky Hul Walthie in 2008. Ze begon als nagelstyliste en heeft in 2021 haar diploma als schoonheidsspecialiste behaald. Daarnaast heeft ze ook opleidingen gevolgd in dermatologie voor schoonheidsspecialisten om huidproblemen beter te kunnen analyseren en behandelen. Momenteel is ze bezig met verschillende specialisaties en volgt ze nog andere trainingen en cursussen om zich verder te ontwikkelen. In de salon wordt er gewerkt met professionele producten en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Schoonheidsstudio Niecky werkt alleen op afspraak en biedt advies en informatie over beautybehandelingen en producten.

Wil je weten wat Schoonheidsstudio Niecky verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidsstudio Niecky of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidsstudio Niecky? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidsstudio Niecky het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Schoonheidsstudio Niecky reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidsstudio Niecky

Bezoekers bekeken ook