By Kiki

By Kiki is een Schoonheidssalon gelegen aan Markt 28 in Maastricht.

Meer informatie over By Kiki in Maastricht

In dit artikel wordt het verhaal verteld van Kiki, een all-round wenkbrauw styliste die gespecialiseerd is in permanente make-up en lashlift behandelingen. Ze begon haar carrière in de horeca, maar na een aantal jaar besloot ze haar passie voor uiterlijke verzorging te volgen en opende ze haar eigen salon, BY KIKI. Kiki benadrukt het belang van professionaliteit, hygiëne en persoonlijk contact in haar salon. Ze nodigt lezers uit om contact met haar op te nemen voor het maken van een afspraak. De contactgegevens worden vermeld en de openingstijden van de salon worden ook genoemd.

Wil je weten wat By Kiki verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van By Kiki of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij By Kiki? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je By Kiki het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar By Kiki reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. By Kiki

Bezoekers bekeken ook