Laserontharing Maastricht

Laserontharing Maastricht is een Schoonheidssalon gelegen aan Akersteenweg 104 in Maastricht.

Meer informatie over Laserontharing Maastricht in Maastricht

Smile Dental Studio verhuist naar België, op slechts 15 minuten rijden van Maastricht. In de nieuwe praktijk wordt u van harte welkom geheten. Het is belangrijk om te weten dat de meeste zorgverzekeraars tandheelkundige behandelingen in België vergoeden. Het is raadzaam om dit bij uw eigen zorgverzekeraar te controleren. U betaalt de behandeling zelf in België en dient vervolgens de rekening in bij uw zorgverzekeraar in Nederland, als u tenminste verzekerd bent voor tandheelkundige zorg. Vanaf 1 maart 2023 is het adres van de nieuwe praktijk Dentologie in België. U kunt contact opnemen met Joyce om een afspraak te maken. Als u liever een tandarts in Maastricht kiest, kunt u dit per e-mail laten weten. Smile Dental Studio zal dan uw patiëntendossier doorsturen naar uw nieuwe tandarts. Bedankt voor het vertrouwen dat u de afgelopen jaren in ons heeft gehad.

Wil je weten wat Laserontharing Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Laserontharing Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Laserontharing Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Laserontharing Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Laserontharing Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Laserontharing Maastricht

Bezoekers bekeken ook