BellAllure

BellAllure is een Schoonheidssalon gelegen aan Nijverheidsweg 35 in Maastricht.

Meer informatie over BellAllure in Maastricht

BellAllure is een wellness- en beautysalon die veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht, kwaliteit en eerlijk advies. Ze nemen alle tijd om aan jouw schoonheidswensen te voldoen. Het belangrijkste voor hen is dat de klanten blij zijn met het resultaat en een positieve ervaring hebben. De salon is gevestigd in Maastricht en heeft verschillende behandelingen aan te bieden. Ze zijn geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur, op dinsdag en donderdag zelfs tot 21:00 uur, en op zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur. Op woensdag en zondag zijn ze gesloten. Je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer +31 6 34 24 85 38 of via e-mail info@bellallure.nl.

Wil je weten wat BellAllure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BellAllure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BellAllure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BellAllure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar BellAllure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BellAllure

Bezoekers bekeken ook